ÇALIŞMALARIMIZA AYNI KARARLILIKTA DEVAM EDECEĞİZ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler Nisan 2018'e ertelenen oda seçimleri için açıklamalarda bulundu. Güler, "Eskişehir Ticaret Odası yönetimi, bugüne kadar olduğu gibi üyelerinin ortak faydasını ve ihtiyaçlarını gözeterek yürüttüğü çalışmalarına, vites büyüterek devam edecektir."dedi.

ÇALIŞMALARIMIZA AYNI KARARLILIKTA DEVAM EDECEĞİZ
24 Eylül 2017 Pazar 14:52

Bildiğiniz üzere, Resmi Gazete'nin 24 Eylül 2017 tarih ve 30190 sayılı nüshasında yayınlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu kararına göre Odamızın da süreçlerini belirleyen 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununun 84'üncü maddesi gereğince 2017 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında tamamlanması gereken Türkiye'deki tüm oda ve borsaların organ seçimlerinin 2018 yılı Nisan ayına ertelenmesi kararlaştırıldı.

Alınan bu karar doğrultusunda da 7 Ekim 2017 tarihinde yapılacak Eskişehir Ticaret Odası organ seçimlerimiz de, tüm oda ve borsaların seçimleri gibi Nisan 2018'e ertelendi.

Öncelikle, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın önerisi sonrası Bakanlar Kurulu onayıyla yürürlüğe giren bu kararın hayırlı olmasını diliyorum.

Çalışmalarımızı daha ileri götürmek için, seçim ofisi açılışı ile başlayan ve sahada yoğun bir şekilde devam eden dönem süresince, yönetimde bulunduğumuz dört yılda olduğu gibi, üyelerimizin büyük teveccühü ile karşılaştık. Farklı gruplarda, yüzlerce yol arkadaşımız, fedakarca ve  çalışma azmi içerisinde yoğun bir şekilde çalıştı. Yaptığımız çalışmalara ve ürettiğimiz örnek alınan projelere destek veren binlerce üyemiz gönüllü bir şekilde katıldı. İş dünyasının sayılı isimleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de aynı şekilde sahada bizimle oldular. Basın kuruluşlarının değerli muhabirleri ve köşe yazarları görüşlerimizi kamuoyuyla ve üyemizle buluşturmak için sayfalarında bizlere, yaptıklarımıza ve yapacaklarımıza yer verdiler.

Çalışmalarımıza aynı kararlılıkta devam edeceğiz.

Başta bize teveccüh gösteren üyelerimiz olmak üzere bu dönemde fedakarca ve özveri ile çalışan yol arkadaşlarımıza ve bize gönüllü desteğini veren herkese teşekkürlerimi sunarken, seçim çalışmalarımızın Nisan 2018’e kadar aynı şevk, üyelerimiz için görev yapma arzusu ve heyecanla devam edeceğini belirtmek isterim. Yola çıkarken ana hedefimiz; Üyelerimizinkazancını artırmak, Eskişehir’in gelişmesini planlamak ve herkes için büyüyen bir ekonomi yaratmaktı. Bu hedef doğrultusunda, ben ve yol arkadaşlarım yorulmadan, aynı özveri ve azimle çalışmalarımıza daha da yoğun bir şekilde devam edeceğiz.

Vaatlerimizi hayata geçirmeye başlayacağız.

Üyelerimizin bir konuda müsterih olmasını isterim. Eskişehir Ticaret Odası yönetimi, bugüne kadar olduğu gibi üyelerinin ortak faydasını ve ihtiyaçlarını gözeterek yürüttüğü çalışmalarına, vites büyüterek devam edecektir. Bu ertelemeden kaynaklı, bir tempo düşüklüğüne mahal vermeden, yarın sabah itibariyle hayata geçirmeyi vaat ettiğimiz projelerimizle ilgili çalışmalara hız veriyoruz.

Eskişehirli iş insanlarının, tüccarımızın ve ticaret erbaplarının zaman kaybına uğratmadan, daha ileri bir kazanç için yeni dönemin projeleri ile ilgili çalışmalarımızı hayata geçirmeye başlayacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.