BÜYÜKERŞEN’DEN İŞ DÜNYASINA ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

BÜYÜKERŞEN’DEN İŞ DÜNYASINA ZİYARET
03 Mayıs 2018 Perşembe 12:28

Sanayi kuzeye doğru büyümeli

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette, Büyükerşen Genel Kurul sonrası seçilen Başkan Nadir Küpeli’yi ve ekibini tebrik etti. Yeni bir vizyon ile yola çıkmış bu ekibin başarılı olacağını ve birlik beraberlik içinde hem Eskişehir sanayisine, hem de kente değer katacağını belirterek, sanayinin mevcut alanının daha da büyümesi ve özellikle de kuzeye doğru genişlemesi gerektiğini dile getirdi. Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerine de vurgu yaptı.

Küpeli, Büyükerşen’in kent için büyük hizmetlerinin ve emeklerinin olduğunu dile getirerek ortak projeler üretmek için işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Büyükerşen’den birlik çağrısı

ETO Başkanı Metin Güler’e tebrik ziyareti gerçekleştiren Büyükerşen, Eskişehir Ticaret Odası’nın şehir ekonomisi ve geleceği için önemine dikkat çekti. Güler ve yeni yönetimine başarılar dileyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrin ekonomisi ve geleceği için çok önemli bir misyonu olduğunu dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası’nın yürüttüğü fuar ve kongre merkezi projesinin de şehir ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağını kaydeden Büyükerşen, projenin şehrin marka değerine ve sürdürülebilir turizmine değer katacağını dile getirdi. Şehirdeki meslek ve sivil toplum kuruluşlarının şehrin geleceği için birlikte hareket etmesi gerektiğine de dikkat çeken Büyükerşen, sorunların çözümü içinde bir araya gelinmesi gerektiğini vurguladı.

ETO’nun 4 yıllık stratejik hedeflerini belirleyeceğiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Güler, oda seçimlerinin sona erdiğini, şimdi bütün odaların hem kendi üyeleri hem de şehrin geleceği için ortak projeler üretmesi gerektiğini kaydetti. Eskişehir Ticaret Odası olarak 2018-2022 yılları arasındaki stratejik hedefleri belirleyeceklerini ve bu hedef doğrultusunda ilerleyeceklerini kaydeden Güler, yeni dönemde de üyelerin işlerini kolaylaştıracak, hizmet kalitesini geliştirecek, Eskişehir ekonomisine değer katacak projelere odaklanacaklarını ifade etti. Şehirdeki tüm kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemini vurgulayan ETO Başkanı n Güler, bunu başarabilen şehirlerin avantaj sağladığını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.