BULUŞAN YENİDEN BAŞKAN

Tepebaşı Ziraat Odası 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Süleyman Buluşan yeniden başkanlığa seçildi.

02 Şubat 2019 Cumartesi 13:36

Tepebaşı Ziraat Odası 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Bir lokantada gerçekleşen genel kurul saydı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra söz alan Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman üreticinin sorunlarına değindi. Buluşan, “4 seneye çok şeyler kattık. Maalesef ülkemizin durumu ve bakanlığımızın almış olduğu kararlar odamıza yük getirdi. Artık üretemez hale geldik. Biz üretmezsek bu ülke aç kalır. Bizim sesimize kulak verin” dedi.

Konuşmaların ardından emeği geçenlere plaket verildi.

Yeniden başkanlığa seçilen Süleyman Buluşan’ın listesi şu isimlerden oluştu:

Mustafa Erden, Mustafa Yel, Yüksel Keskin, Mustafa Ağır, Kemal Gökmen, Kurtuluş Uzun, Mehmet Yalçın, M. Ali Törü, Davut Ünsal, Ali Aksoy, Ünal Kara, Ertuğrul Kira, Sinan Sivrikaya, Yusuf Bodur, Selami Uysal, Ali Şehan, Arif Yeşilyurt, Mehmet Tevfik Şahin, Engin Kahya, Halil Yılmaz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.