BİZ GÜCÜMÜZÜ ETO ÜYELERİNDEN ALIYORUZ

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer iddialı konuştu. Sezer, “Biz isimler üzerinde değil üye ile çalışıp, üye ile birlikte sonuç alacağız. 16 bin 500 üyemizin gücüyle hareket edeceğiz” dedi. Sezer, ‘Erdoğan Tekgöz ile seçim öncesi bir birleşme olur mu’ sorusuna ise, “Kapımız açık” yanıtını verdi.

BİZ GÜCÜMÜZÜ ETO ÜYELERİNDEN ALIYORUZ
12 Eylül 2017 Salı 15:35

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sezer neden aday olduğunu ve projelerini açıkladı. Eskişehir ekonomisi ve Ticaret Odası’nın mevcut yönetiminin performansını değerlendiren Sezer, Eskişehir Ticaret Odası’nın kendine verilen görevleri yerine getirmekte yavaş hareket ettiğini belirterek, “Eskişehir ticaretine ivme kazandırmak için, Eskişehir Ticaret Odası’nı daha aktif hale getireceğiz” dedi.

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİBİMİZ VAR

Sezer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Eskişehir Ticaret Odası seçimleri 7 Ekim’de gerçekleşecek. Ticaret Odası’na talibiz. Yaklaşık iki yıldır sahadayız. Genç ve dinamik bir ekibimiz var. Eskişehir’de hep beraber güzel işler yapacağız.  Eskişehir Ticaret Odası üzerindeki yorgunluğu bizimle beraber atacak.  Eskişehir’in ticaretine hep beraber yön vereceğiz.

ETO YÖNETİMİ GÖREVLERİNİ KULLANMAKTA YAVAŞ DAVRANIYOR

Eskişehir Ticaret Odası’nın birçok görevi var. Bu görevleri yerine getirmekte ve kullanmakta yavaş hareket ediyor. Bu da Eskişehir ticaretine zarar veriyor. Eskişehir ticaretine ivme kazandırmak için, Eskişehir Ticaret Odası’nı daha aktif hale getireceğiz. Geçmişimize baktığımızda, Eskişehir’de iyi işlere yaptığımızı görüyoruz. Hep beraber, çok iyi işler çıkaracağız. Proje üretip, bu projeleri de aynı zamanda uygulayacağız.  

HER İKİ ADAYA DA BAŞARILAR DİLİYORUM

Benim dışımda iki aday daha var. Onlara da başarılar diliyorum. Bu kent için çalışacak olanın kazanması Eskişehir için çok önemlidir.  Biz bu konuda ekibimize çok güveniyoruz.  Eskişehir’imizi şuan ki konumundan çok daha iyi bir konuma getirebileceğimize inanıyorum.

ENLERİN ÇOK OLDUĞU BİR ŞEHİRDE İSTEDİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ

Eskişehir ticareti içerisinde bulunan sektörlerin birçok sorunu var. İki yıldır sahada sektör temsilcileriyle görüşüyorum. Sorunları tespit ettik ve bu sorunların çözümüne odaklandık. Eskişehir, Türkiye’nin coğrafi olarak en güzel konumunda. Dışarıda mükemmel bir algımız var. Enlerin çok olduğu bir şehirde Ticaret Odası’nın bu kadar yavaş çalışmasına biz de anlam veremedik.  Anlam veremediğimiz için de aday olduk.  Eskişehir’i, Türkiye’de ekonomisi iyi olan ilk 10 şehir içine sokmak istiyoruz. Hızlı adımlar atarak, başta teknik sanayi sitelerimiz olmak üzere çarşı merkezimizde ortak girişim ve ortak kültürle hareket edip projelerimizi uygulayacağız. Ciddi büyümeler yakalayacağımıza inanıyorum.

ESKİŞEHİR’İN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUZ

Kentimizde kalıplaşmış ticaretin haricinde tabanda o kadar dinamik bir ticaret var ki, biz bunları tam anlamıyla hem Eskişehir ekonomisine, hem de Türkiye ekonomisine sunamıyoruz. Bu anlamda ekibimizle birlikte Eskişehir ticaret hayatında çok güzel işler yapmak için hep beraber çalışacağız. Eskişehir’in sorunlarını iyi biliyoruz. 16 bin 500 üyemizin teveccühü ile bu yarıştan başarıyla çıkarız. Ticaret Odası’nın şuan ki mevcut yönetimden teslim alırız.

REKABETİN OLDUĞU YERDE BAŞARI OLUR

Sezer, bir basın mensubunun ‘seçimlerde  şansınızı nasıl görüyorsunuz?’ sorusuna , “Eskişehir’de, üç aday yarışacak. Bu saatten sonra dördüncü bir aday çıkar mı, onu bilemiyorum. Erdoğan ağabeyinde aday olmasıyla bu yarışa bir renk geldi aslında. Rekabetin olduğu yerde başarı olur. Başarı kaçınılmazdır. Rekabetin olmasını iyi bir şey olarak görüyoruz. İki adayın çalıştığı ve hareket ettiği gruplar hep aynı gruplar. Biz isimler üzerinde değil üye ile çalışıp, üye ile birlikte sonuç alacağız. 16 bin 500 üyemizin gücüyle hareket edeceğiz” cevabını verdi.

ERDOĞAN TEKGÖZ’E KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Sezer, “Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ile seçim öncesi bir birleşme olur mu” sorununa ise “Biz yönetimimizle, çalışma ekiplerimizle, kadromuzla daha enerjik ve daha dinamik bir ekip olarak yola çıktık. Erdoğan ağabeyler her zaman bizimle beraber olabilirler. Kapımız açık. Bizimle birlikte hareket etmeleri onlar için daha yararlı olacaktır. Birliktelik kültürü Eskişehir’de bazı noktalarda uygulanmıyor” yanıtını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.