BAŞKAN GÜLER ERİAD’I ZİYARET ETTİ

Eskişehir Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ağırladı.

BAŞKAN GÜLER ERİAD’I ZİYARET ETTİ
07 Eylül 2017 Perşembe 11:23

Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ERİAD’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Güler Rumelili bir ailenin üyesi olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti “Bugün dostlarla bir arada olmak istedik. Ben de ailem itibariyle Rumeliliyim. Rumelili iş adamlarının Eskişehir’e gelişlerinden bugüne aldıkları mesafeyi iyi analiz etmek lazım. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Bu yönde kurulan sivil toplum örgütleri tarihi de iyi irdeleme görevini yerine getirmeli. Sizler bu görev bilinci ile çok doğru bir iş gerçekleştirdiniz. Ülkemizde hemşeri dernekleri çok var ama sizler iş adamı niteliğini de işin içine dahil ederek fark yarattınız. Biz de kurum olarak sanayici iş adamları dernekleri ile işbirliğine her zaman açığız. Bir araya gelme kültürümüz çok zayıf bunu geliştirmek bizlerin elinde bu tarz derneklerle de bunu başaracağız. Bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ederim”

ERİAD Başkanı İbrahim Durgut da ziyaretlerinden dolayı Başkan Güler’e teşekkür ederek dernek olarak bir iş birliği içerisinde Eskişehir’e yeni bir soluk getirme çabasında olduklarını belirtti. Durgut “Başkan Güler ve ETO ile derneğimizin hem hemşeri hem de işbirliği bağı var. Bu açıdan Eskişehir adına bize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ERİAD Yönetimi, ETO Başkanı Metin Güler ve ekibine geleneksel Rumeli lezzetlerinden olan “Kırma” ve “Dızmana” ikram etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.