Başbakan Yıldırım'dan iki müjde birden!

Başbakan Binali Yıldırım "Esnaf ve iş verenler için, vergi indirimine gideceğiz. Mobilya ve Beyaz eşyada KDV indirimini eylül sonuna kadar uzatıyoruz" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan iki müjde birden!
10 Nisan 2017 Pazartesi 11:13

İzmir'de bir televizyon programının canlı yayın konuğu olan Başbakan Binali Yıldırım, 30 Haziran 2016'dan sonra ödeme zorluğuna düşen esnaf için sigorta primi ve vergide yeniden yapılandırmaya gideceklerini, beyaz eşya ve mobilyadaki KDV indiriminin, konutta olduğu gibi eylül ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de bir televizyon programının canlı yayın konuğu oldu. Özellikle anayasa değişikliğini içeren referanduma ilişkin tüm detayları tek tek anlatan Başbakan Yıldırım, program sonunda esnaflardan gelen mesajlar üzerine iki de müjde verdi. Başbakan Yıldırım, "Prim ertelemesi yaptık, borçları yeniden yapılandırdık ama bu yeniden yapılandırmaya bir ilave yapıldı.2016 Haziran'dan öncekiler yeniden yapılandı. 2016 Haziran sonundan sonra, darbe girişiminden sonra işleri kötüye gidenler için bir imkan daha getiriyoruz. Meclis açılınca bunlar için de, yani 30 Haziran 2016'dan sonra ödeme zorluğuna düşen esnafımız için sigorta primi ve vergide yeniden yapılandırmaya gideceğiz. Bu yeni bir müjde. Konut, mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi yaptık. Beyaz eşya ve mobilyadaki KDV indirimi de konuttaki gibi eylül sonuna kadar uzatıldı" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.