AYHAN SEZER VETERİNER HEKİMLERİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Veteriner Hekimler Odasını ziyaret etti. Ziyarette, şehrin önemli bir sorununa değinen Sezer, "Göreve geldiğimizde üyelerimizle beraber 'şehir mezbahası' kuracağız" dedi.

AYHAN SEZER VETERİNER HEKİMLERİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ
10 Ekim 2017 Salı 12:56

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Sezer ve ekibini karşılayan Oda Başkanı Mehmet Kızılinler, Sezer'in güzel bir çalışma temposu yakaladığını belirterek başkan adaylığının hayırlı olmasını diledi.

KONTROLSÜZ ET İÇİN ŞİKAYETLER ARTIYOR


Oda binasında gerçekleşen ziyarette daha sonra sektöre dair sorunlar dile getirildi.

Ticaret Odası Başkan Adayı Sezer, Eskişehir'in önemli bir sorununa parmak basarak şehre giren et konusunda endişeler yaşadıklarını söyledi. Denetimden uzak, kontrolsüz ve hijyenik olmayan ortamlarda yapılan kesimlerin ardından kente et sokulduğuna dair pek çok şikayet aldıklarını söyleyen Sezer, bu meselenin Eskişehir için çok ciddi bir konu olduğunu ifade etti.

MEZBAHA İLE SORUNU ÇÖZECEĞİZ

Kente kontrolsüz giren et nedeniyle halk sağlığı konusunda tereddüt içinde olduklarını ifade eden Başkan Adayı Sezer, bu konuyu ETO olarak çözmeye talip olduklarını söyledi. Sezer, "Kontrolsüz yapılan kesimlerin ve kente giren denetimsiz etin önüne geçmek için ETO olarak üzerimize düşeni yapacağız. Göreve geldiğimizde şehir mezbahasını hızla kuracağız. Bu sayede hem et sektörünün kente KDV getirmesini, hem de sağlıklı et tüketme sorununu çözmüş olacağız. Şehrimizin tüm meselelerini 'Hep Birlikte' çözeceğiz. Bundan kimse kuşku duymasın." diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.