AYHAN SEZER, STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bugün ki durağı Bayburtlular ve Gümüşhaneliler Derneği oldu.

AYHAN SEZER, STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
08 Ekim 2017 Pazar 13:28

Bayburtlular ve Gümüşhaneliler Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri yapılan ziyaretin memnuniyet verici olduğunu Başkan Adayı Ayhan SEZER' in genç dinamik ve sorunların çözüm noktasında üretken bir aday olduğunu söyleyerek adaylığının hayırlı olmasını dilediler.

SEZERLE BERABERİZ

Sezer, hep beraber şehrimiz ve memleketimiz için çalışıp ETO üyelerinin sorunlarını ve önerilerini çözüme ulaştıracaklarını söyledi. Makam odaklı değil hizmet odaklı ve üyelerimize fayda odaklı bir çalışma yürüteceklerini söyledi. Dernek yetkilileri ve üyeleri Sezer' e güvendiklerini ve tam destek verdiklerini söylediler.

ÜYELERİN SEZER’E GÜVENİ TAM

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan SEZER Reşadiye mevkiinde bulunan işyerlerini ziyaret etti.  Reşadiye esnafı iş yerlerine yapılan ziyaretin memnuniyet verici olmasından başka dertlerini, isteklerini, sıkıntılarını dinleyecek bir adayın "Ayhan SEZER' in " ticaretin içinden gelen tabanla hareket eden, ticaret erbabının yanında olduklarını ve desteklerinin artarak devam edeceğini söylediler.

 Sezer, yapmış olduğu ziyaretlerin karşılığında taban esnafının vermiş olduğu desteğe teşekkür ederek, Hep beraber, esnafımızın ticari kazancını çoğaltma noktasında uygulanabilir projelerimiz ile yüzleri güldüreceğiz dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.