AYHAN SEZER “HEDEFİMİZ ÜYELERİMİZİ BÜYÜTMEK”

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, çalışmalarını sürdürüyor.

AYHAN SEZER “HEDEFİMİZ ÜYELERİMİZİ BÜYÜTMEK”
09 Ocak 2018 Salı 14:03

Önceki akşam TÜMSİAD’ ın yaptığı programda TÜMSİAD üyelerine çalışmaları hakkında bilgiler veren ve projelerine dair ayrıntılar sunan Sezer, tek hedefinin Ticaret Odası üyelerini  daha da büyütmek olduğunu söyledi. Sezer, “Yoğun şekilde çalışıyoruz. Her fırsatta üyelerimizle bir araya geliyoruz. Şikâyetlerin ortak noktası sıkışan piyasalarla ilgili. Maalesef pek çok sektörde üyelerimiz iş yapamaz hale gelmiş durumda. Üyelerimizin gündeminde sadece geçinebilecek kadar iş yapabilmek var. Üyelerimiz ve tüccarımız zor günler yaşıyorlar. Bu günlerin aşılması için göreve geldiğimizde odanın tüm gücüyle üyemizin yanında olacağız. Yeni pazarlar, yeni ekonomik ilişkiler ağını kuracağız. En büyük amacımız üyemizi daha da büyütmek. ETO üyesinin gündeminde bizimle birlikte geçim derdi değil, büyüme ve kazanç olacak.”dedi.
TÜMSİAD Başkanı Engiz’ de, Sezer ve ekibinin ETO’ da önemli işler yapacaklarına inandıklarını belirterek Sezer’e çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.