AYHAN SEZER, ÇİFTELER ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Ayhan Sezer, Çifteler’e adeta çıkarma yaptı. Ekibi ile birlikte ilçeye ziyaretler için giden Sezer’e gösterilen ilgi çok büyük oldu. Miting kalabalığında karşılanan Sezer, Çiftelerlilere projelerini anlattı.

AYHAN SEZER, ÇİFTELER ESNAFINI ZİYARET ETTİ
13 Ekim 2017 Cuma 14:22

Seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden Başkan Adayı Ayhan Sezer şehir merkezinin ardından ilçelerdeki çalışmalarını da bir taraftan sürdürüyor. Günü Çifteler’de geçiren Sezer ve ekibi büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.


Şehrin kenar bölgelerinin ardından ilçelerdeki temaslarını da sıklaştıran Sezer’e Çifteler’de miting gibi karışlama yapıldı. Çifteler’de ticaret yapan üyelerle bir araya gelen Sezer, bir taraftan sorun dilerken, diğer taraftan göreve gelmesi durumunda yapacağı projelerden söz etti.


İLÇELERİ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ


Eskişehir’in tarihi ve kültürel değerleri çok yüksek ilçelere sahip olduğunu söyleyen Sezer, Çifteler’in de doğal güzellikleri ile büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.


Çifteler ziyaretinde, ilçenin bunca yıllık ihmal edilmişliğini hatırlatan Sezer, “Sakarya nehrinin doğduğu, ilk demokrasi mitinginin yapıldığı topraklar hak ettiği değeri bir türlü alamadı. Bunun en büyük nedeni ilçeye gösterilen ilgisizliktir. Ankara gibi bir ticaret merkezinin güzergâhı üzerinde olupta, ticaret kapasitesi bu kadar geri bıraktırılmış bir merkez olamaz. Bu yüzden bizim dönemimizde ilçeler ile birlikte Çifteler’de gereken değeri görecek, ticari hareketin gelişmesi için atılması gereken tüm adımlar atılacaktır” diye konuştu.


Sezer’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Çiftelerli ticaret üyeleri de, Sezer ve ekibini adeta bağrına basarak seçimlerde başarı dileklerini sundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.