AYHAN SEZER “ÇARŞIMIZ ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR”

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, çarşı esnaflarını ziyaret etti.

AYHAN SEZER “ÇARŞIMIZ ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR”
12 Kasım 2017 Pazar 15:12

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, önceki günü şehir merkezindeki ticaret üyeleri ile geçirdi. Çeşitli açılışlar yapan Sezer, işyerlerinde de esnaf ve tüccarla dertleşerek sorunların çözümüne dair projelerini anlattı.

TİCARET ODASI ÜYELERİNE MESAFELİ OLMAYACAK

Çarşı merkezindeki üyeler mevcut oda yönetimine dair eleştirileri ile karşı karşıya kalan Sezer, özellikle oda yönetiminin üyelere ve ticaret erbabına mesafeli durduğuna dair şikayetleri dinledi. Kendi dönemleri ile birlikte oda yönetiminin esnaf, tüccar,üretici ve sanayiciyle  barışık olarak çalışacağına dikkat çeken Sezer, "Oda ve üye ilişkilerini biz normale çevireceğiz. Bu tür şikayetler bizim dönemimizde olmayacak. Bizim yönetimimizde proje, kalkınma, hizmet ve mutlu üyeler olacak. "Hep birlikte" kalkınma hamlelerine başlayacağız ve yapacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.