AYHAN SEZER, ÇARŞI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçimlere kısa süre kala üyelere yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kent merkezinde faaliyetlerini sürdüren esnafa ziyaretlerde bulunan Sezer’e ilgi oldukça büyüktü.

AYHAN SEZER, ÇARŞI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
21 Eylül 2017 Perşembe 14:16

Şehir merkezindeki esnafla bire bir görüşmelerine devam eden Sezer büyük ilgi görüyor. Gittiği yerlerde samimi ve sıcak ortamlarda karşılanan Sezer, bu ziyaretlerde küçük esnafın sorunlarının çözüleceği mesajını veriyor.

ŞEHİR MERKEZİ CAN DAMARIDIR

Şehir ekonomileri için çarşı esnafının büyük değer taşıdığını söyleyen Sezer, yaptığı ziyaretlerde bu değerin yeniden ivme kazanacağını söyledi. Şehir merkezindeki esnafın en büyük sorununun rekabet edememek olduğunu ifade eden Sezer, “Küçük esnafımız, maalesef ki son yıllarda büyük sermayeler karşısında rekabet edemez duruma getirildi. Bu yüzden para kazanmak yerine ayakta kalma mücadelesi giren çarşı esnafımıza soluk aldıracak adımları biz atacağız. Bunun için her şeyi hazırladık. 7 Ekim’de göreve geldiğimizde çarşı esnafımızı eski günlerine kavuşturmak için tüm girişimlerimizi yapacağız. Esnafımızı, birlikte hareket etme kültürü ile rekabet eder duruma getireceğiz” dedi.

ZİYARETLER SÜRECEK

Girdiği tüm iş yelerinde sıcak bir ortamda misafir edilen Sezer, gördüğü bu ilgiden dolayı da çarşı esnafına tek tek teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı. Sezer, çarşı ziyaretlerinin bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi.


AYHAN SEZER, ESKİŞEHİR RUMELİ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ ZİYARETİ
 
Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, 7 Ekim’de yapılacak olan seçimler öncesinde Sivil Toplum Örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Adayı Sezer, son olarak Eskişehir Rumeli İş Adamları Derneği (ERİAD) yönetimi ile bir araya geldi.


Dernek binasında Başkan İbrahim Turgut ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sezer, gerçekleşen buluşmada Eskişehir’in sivil toplum gücünün değerine değindi.


ERİAD ŞEHRİMİZ İÇİN BÜYÜK KAZANÇTIR


Rumelili İş Adamlarına hitap eden Sezer, Eskişehir’in büyük bir kültürel zenginliğe sahip olduğunu belirterek, bu zenginliğin şehre önemli değerler kattığını dile getirdi. Rumelili İş Adamlarının birlik içerisinde hareket etmesinin kente kattığı sinerjiye dikkat çeken Sezer, “Sizler, kentimizde hep geleneklerinizi yaşatmak hem de birlikte hareket etme kültürünü devam ettiren Eskişehir’imizin iş yaşamına büyük katkılar sağlıyorsunuz. Böylesi bir oluşum şehrimizin kültürel yapısına ve ekonomik yaşamına katkıları yadsınamaz. Uzunca süreden bu yana ilgiyle takip ettiğim çalışmalarınızı takdir ediyorum” dedi.


EKİBİMLE HİZMETE HAZIRIM


Toplumdaki dayanışma ruhunun, sosyal ve ekonomik anlamda büyük kazançlar getirdiğini farkında olduğunu anlatan Başkan Adayı Sezer, “sizlerin sağladığı bu yapıyı daha da güçlendirecek adımları atacağız. “Hep birlikte kalkınmayı sağlayacak projelere sahibiz. Ekibimle birlikte sizlerin ticari yaşamdaki sorunlarınıza çözüp getirip, birlikte iş yapma kültürünün önünü açmaya hazırız” dedi.
Sezer ve ekibin son derece sıcak bir ortamda karşılayan ERİAD Başkanı İbrahim Turgut ise, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dite getirerek Başkan Adayı Sezer’e 7 Ekim’deki seçimlerde başarılar diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.