Arslan Metal Ve Plastik’ten büyük başarı

Eskişehir Sanayi Odası üyesi Arslan Metal ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti. 2018 yılında Alüminyum Mamuller dalında Türkiye ihracat şampiyonu oldu.

Arslan Metal Ve Plastik’ten büyük başarı
10 Mayıs 2019 Cuma 12:58

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan değerlendirme sonuncunda üst üste 4. şampiyonluğunu elde eden Arslan Metal 2018 yılında da Alüminyum Mamuller dalında Türkiye ihracat şampiyonluğu tescilledi.

Öncelikle Avrupa olmak üzere 3 kıtada birçok ülkeye ihracat yapmakta ve üretiminin %95’ini yurt dışına göndermekte olan Arslan Metal; otomotiv, endüstriyel ürünler, aydınlatma, savunma sanayi ve beyaz eşya sektörlerine yönelik alüminyum enjeksiyon döküm ve aynı zamanda talaşlı imalat faaliyetlerini gerçekleştirmekte.

Gelecek yıllarda da istikrarlı bir şekilde büyümeyi hedefleyen firma, donanımlı bir makine parkı ve bünyesinde bulundurduğu kalıphanesi ile gelişmiş üretim alanları sayesinde kendi kalıp ve fikstürlerini bünyesinde üretmekte.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.