Alaattin Çoban markalaşmayı anlattı

Sarar Şirketler Grubu Protokol Müdürü Alaattin Çoban, markalaşma konusundaki tecrübelerini aktardı.

Alaattin Çoban markalaşmayı anlattı
11 Ocak 2018 Perşembe 12:32

Osmangazi Üniversitesi tarafından, Türk Patent Kurulu sınai mülkiyet uzmanları tarafından düzenlenen Markademi Buluşmaları, Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Günümüzde teknoloji ve markalarla ilgili konuşma yapan Sarar Şirketler Grubu Protokol Müdürü Alaattin Çoban bu programı düzenleyen başta Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürlerini iletti. 

Cümlelerine “Teknolojinin esiri olmayalım, teknoloji bizim esirimiz olsun” diyerek devam eden Çoban, "Markalaşmak için çok çalışmamızın gerektiğini, dünya artık avucumuzun içinde bunu iyi değerlendiren şirketler hep ileriyi görerek hedefine ulaşmıştır. Anadolunun bağırından çıkan Sarar ailesi de dünyayı en iyi şekilde avucunun içine alıp 5 kıtada 55 ülkede ve ülkemizde hizmet vermektedir. Sarar ailesinin hikayesini iyi okumak ve örnek almamızın gerektiğine inanıyorum." dedi.

Rektör vekili Prof. Dr. Ahmet Çabuk günün anısına, Alaattin Çoban’a belge taktim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.