50 bin liralık kredi için başvurular başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından KOBİ’lere verilecek olan 50 bin liralık faizsiz kredi başvuruları başladı.

50 bin liralık kredi için başvurular başladı
12 Şubat 2017 Pazar 16:55

KOSGEB İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada kredi başvuru şartları hakkında bilgi verildi. 2017 yılı için geçerli olacak 50 bin liralık faizsiz kredi desteğinden yararlanmak isteyen KOBİ’lerin, istenilen belgelerle KOSGEB İl Müdürlüğüne ya da internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.   Faizsiz kredi desteği başvuru öncesinde, KOSGEB veri tabanına kayıtlı olma şartı aranmıyor. KOSGEB, veri tabanına kayıtlı olmayan işletmelerin faizsiz kredi desteğine hak kazanmaları durumunda, kredi kullanımından önce KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları ve onaylı KOBİ bilgi beyannamelerini oluşturmaları gerekecek. Başvuru sonrasında 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren faizsiz kredi desteği almaya hak kazanan işletmelere SMS ve bilgilendirme e-postası gönderilecek. Bu aşamadan sonra belirlenen işletmeler bankalara başvuru yaparak kredi işlemlerini başlatabilecekler.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.