YÜZÜGÜLLÜ OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Sivrihisar Belediyesi Başkanı Hamid Yüzügüllü, her yıl düzenli olarak okul ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. 

YÜZÜGÜLLÜ OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ
01 Ekim 2019 Salı 16:29

Sivrihisar Merkezinde bulunan okulları daha önce ziyaret eden Başkan Yüzügüllü, kırsal da bulunan okulları da boş bırakmayarak ziyaretlerini sürdürdü.
 Kırsal da bulunan Kaymaz Mahallesindeki Kaymaz İlkokulu ce Ortaokulunu ziyaret eden Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü çocukların yoğun sevgisiyle karşılaştı. Okula yeni başlayan öğrencilerle tanışıp tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Yüzügüllü okul hediyeleri vererek çocukların yüzünü bir kez daha güldürdü. 
Çocuklar tarafından çok sevilen Başkan Yüzügüllü’nün okullarına ziyaretini duyan çocuklar okul tahtasına kalpler içinde adını yazarak sevgilerini gösterdiler. 
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim öğretim yılında başarılı olmalarını diliyorum. Bizlerin ve ülkemizin geleceği onlar. Çocuklarımızın yetişmesinde ve büyümesinde asıl emekleri olan değerli öğretmenlerimizin de yeni eğitim öğretim yıllarında başarılar diliyorum” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.