YUNUS EMRE’DEKİ İNŞAAT ÇALIŞMA DİKKAT ÇEKTİ

Yıkılması kararlaştırılan Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi’nde inşaat çalışması yapılması dikkat çekti. İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt çalışmanın okulla değil, spor salonuyla ilgili olduğunu söyledi.

YUNUS EMRE’DEKİ İNŞAAT ÇALIŞMA DİKKAT ÇEKTİ
09 Temmuz 2019 Salı 13:08

Yıkılması kararlaştırılan 2018-2019 sezonunda eğitim veremeyen Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi’nde inşaat çalışması başlatılmasına veliler tepki gösterdi. Veliler, okul müdürü Kerim Erzincanlı’ya , “Devlet malzeme parası vermiyor diyen okul müdürümüz yıkılacak binaya tuğla, çimento, alcı buluyor. Yıkılacak binaya duvar örüyor Para yok malzeme yok diyor. Diploma parası bir de geçmiş yılların aidatı isteniyor” diyerek isyan etti.

Okulda başlatılan inşaat çalışmasına İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt açıklık getirdi. Esgümdem26.com’a konuşan Cırıt, çalışmanın kampusta bulunan spor salonuyla ilgili olduğunu söyledi. Cırıt okul binasının yıkılacağını ifade ederek, “Okul binasının yıkılmasına ilişkin karar daha önce alınmıştı. Orada başlatılan çalışma spor salonuyla ilgili. Spor salonu sağlam, okul binasının yıkım esnasında bir zarar görmemesi için başlatılan bir çalışma” dedi.  Okul binasının yıkılması için çalışmaların devam ettiğini aktaran Cırıt, “Henüz net bir tarih veremiyoruz ama bu yıl içerisinde yıkım gerçekleşebilir” şeklinde konuştu.

Cırıt ayrıca okul yönetiminin geçmiş dönem aidatlarını istemesine ilişkin ise kendilerine gelen bir şikayet olmadığını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
genç35 - 5 yıl önce
yazıklar olsun bu haberi yapana da yaptırtana da.. bir gün okula gelip gerçekleri görerek bir haber yapın lütfen. okullar tatil olduğu günden beri okul müdürümüzün bir kuruş çıkar beklemeden sırf önümüzdeki dönemde öğrencilerimize daha kaliteli daha iyi eğitim öğretim mekanları hazırlamak için bir inşaat işçisi gibi döktüğü alın terinin karşılığında asılsız mesnetsiz bu haber biz öğretmenleri çok üzdü.