YUMURCAK'TA 20. YIL COŞKUSU

Yumurcak Okul Öncesi Eğitim Kurumları 20. yılını düzenlenen törenle coşkuyla kutladı. Törene çok sayıda davetli katılırken, Eskişehir'in sevilen sanatçısı Tamer Tural geceye renk kattı.

YUMURCAK'TA 20. YIL COŞKUSU
15 Haziran 2019 Cumartesi 16:51

Yumurcak Okul Öncesi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Değirmen yaptığı konuşmada, "Yeni bir eğitim öğretim yılının sona erdiği bu günlerde çocuklarımız ve velilerimizle bir arada olmanın heyecanını bütün çalışma arkadaşlarımla beraber paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bizler bu yola 20 yıl önce çıktık. Şu an görüyorum ki büyük bir aile olmanın mutluluğu hiç bir şeye değişilmez. Sevgili anne ve babalar üstlendiğimiz bu zor görev ve sorumluluğun inanın ki bilincindeyiz. Sizlerin bize olan güveniniz ve desteğiniz olmadan bunun altından kalkmamız da mümkün değildi. Sizlerin teveccühü ile bu günlere geldik. 20. yılımızda bütün öğrencilerimize bir ömür başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında, Arinna Dans Grubu'nun gösterisi ve hediye çekilişleri yapıldı. Gecenin sonunda 20. yıl pastasının kesilmesiyle davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.