Reklam sektörü öğrencilerle buluşacak

Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan ‘Kampüste Reklam Var’, reklam sektörünün önemli isimleri ile öğrencileri tekrar bir araya getiriyor.

Reklam sektörü öğrencilerle buluşacak
26 Şubat 2018 Pazartesi 11:51



''Reklamın En Eğlenceli Hali'' sloganıyla yola çıkan ve geçirdiği 14 yılda öğrenci etkinlikleri arasında önemli bir marka haline gelen ‘Kampüste Reklam Var’, bu sene 10-11 Mart 2018 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yıl içerisinde farklı alanlardan kişilerle çok sayıda söyleşi ve atölye düzenleyip öğrencileri bu isimlerle buluşturan, 300'e yakın aktif üyesi bulunan İletişim Kulübü’nün gelenekselleşen, ses getiren ve ana etkinliklerinden biri olan Kampüste Reklam Var, reklam dünyasının bilinmeyenlerini ve kamera arkasında yaşananları öğrenmek isteyen herkesi eğlenceli bir serüvene davet ediyor.

Vahşi Batı, Doksanlar, Sokak, Otogar, Arabesk, Hollywood gibi her sene farklı bir konsepte sahip olan etkinliğin bu seneki konsepti ''KORSAN''. İki gün sürecek etkinlik, reklam dünyasının ünlü isimlerini katılımcılarla buluşturuyor ve reklam sektöründe yer almak isteyen genç iletişimcilerle bu işe gönül vermiş deneyimli isimleri on dördüncü yılında tekrar bir araya getiriyor.

Etkinliğin bu seneki konukları:
CELİL NALÇAKAN // OYUNCU
PROPAGANDA REKLAM AJANSI
ETİ GIDA A.Ş
HALUK SİCİMOĞLU // THAAT’S IT KURUCU BAŞKANI
MUHABBET REKLAM AJANSI
CAN PEHLİVANLI // DIRECTOR AT NORR PRODUCTION CO.
C-SECTION // PAZARLAMA VE REKLAMCILIK
ENDER MERTER // İLANCILIK REKLAM AJANSI EŞ BAŞKANI
CAN FAGA // EXECUTIVE CREATIVE DIRECTOR AT PUBLICIS
OZAN AÇIKTAN // YÖNETMEN
P&G
OZAN ÖZÜM ÖZBEY - ALAMETİFARİKA CREATIVE DIRECTOR
EFFECT BURSON MARSTELLER // HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.