Projelerini Başkan Kurt'a tanıttılar

Eskişehir Gelişim Koleji 9 ve 10’uncu sınıf öğrencileri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Projelerini Başkan Kurt'a tanıttılar
20 Ocak 2017 Cuma 12:37

Eskişehir’de yaşayan yabancı öğrenciler için gerçekleştirdikleri projeyi tanıtmaya gelen Gelişim Koleji öğrencileri, Başkan Kurt’a proje hakkında bilgi verdi. Eskişehir’de yaşayan yabancı öğrenciler için  www.gelisimforeigners.com isimli internet sitesini hazırladıklarını belirten öğrenciler, yabancı öğrencilerin yaşadıkları sıkıntıları bu site üzerinde paylaşabileceklerini ifade etti. Sitenin yabancı öğrenciler için adeta bir kılavuz niteliğinde olduğunu belirten öğrenciler, sitede Eskişehir’de ne yenir, nereler gezilir gibi konularında yer aldığını kaydetti. Öğrenciler, bu site sayesinde sıkıntı yaşayan yabancı öğrencilerle anında iletişime geçebildiklerinin altını çizdi.
Başkan Kurt, Gelişim Koleji öğrencilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Projenin oldukça faydalı olduğunu ifade eden Başkan Kurt, öğrencilerin bunun gibi faydalı projelerde yer almalarının mutluluk verici olduğunu belirtti. Yabancı öğrenciler için yararlı bir hizmet olduğunu söyleyen Başkan Kurt, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.