Ortaokullararası Mangala Turnuvası gerçekleştirildi

Eskişehir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu, Kaymakamlıklar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri ile Özdilek AVM sponsorluğunda organize edilen Eskişehir Ortaokullararası Mangala Final Turnuvası 14 ilçeden 28 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ortaokullararası Mangala Turnuvası gerçekleştirildi
07 Mayıs 2018 Pazartesi 15:45

Türk zekâ ve strateji oyunu olarak tescillenen Mangala Oyunu’nun genç kuşaklara tanıtılması ve bu organizasyon ile okullarda yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen Eskişehir Geneli Ortaokullararası Mangala Turnuvası, ilçelerimizden öğrenci velileri ve öğretmenlerin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Final turnuvasına katılmaya hak kazanan ortaokul öğrencileri ilçelerde yapılan turnuvalar sonucunda seçilerek final turnuvasına katılmışlardır. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuva neticesinde Mahmudiye ilçesinden katılarak birinci olan Zeynep Kocabaş 1000 TL lik  Hediye Kart, ikinci olan yine Mahmudiye ilçesinden İsmihan Çetin 500 TL lik Hediye Kart, üçüncü olan Çifteler ilçesinden Yasin Balcı 300 TL lik Hediye Kart ve dördüncü olan Odunpazarı ilçesinden Mihrimah Sultan Şevik ise 200 TL lik Hediye Kart ile ödüllendirilmişlerdir. Ayrıca turnuvaya katılım gösteren tüm öğrencilere birer menü yemek ve sinema bileti de hediye edilmiştir.

Programa Vali Yardımcısı Akın AĞğca, Özdilek Mağaza Müdürü İlker Taş Odunpazarı Gençlik Merkezi Müdürü Şenol Cirit, Tepebaşı Gençlik Merkezi Müdürü Hasan GECEK ile öğrenciler, veliler ve öğretmenler katılım göstermiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.