Öğrenciler roketlerini yarıştırdı

Eskişehir Bahçeşehir Ortaokulu Roket Takımı, Türk Hava Kurumu İnönü Havacılık ve Eğitim Merkezinde okul bünyesinde düzenlenen Roket Yarışmasını başarı ile tamamladı.

Öğrenciler roketlerini yarıştırdı
06 Haziran 2018 Çarşamba 12:13

           Eskişehir Bahçeşehir Ortaokulu öğrencilerimi CNC Laser makinesi ile kendi roketlerini üreterek aerodinamik, yerçekimi, serbest düşüş gibi sayısal alanlarda beceri kazandılar. Ayrıca iş güvenliğinin önemini yerinde tecrübe ederek deneyimleyen öğrenciler, üretmiş oldukları roketlerden birinin kanatlarına, okul kurucusu Enver Yücel'i CNC Laser ile çizerek gökyüzüne gönderdiler.

Çocukların gökyüzüne duydukları ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Bahçeşehir Ortaokulu eğitimcileri “Atatürk’ün istikbal göklerdedir” sözünden hareketle çocukların bu alanda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.