Öğrenciler projelerini Büyükerşen'e tanıttılar

Gelişim Okulları Lise 2.sınıf öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek şehirde yaşayan yabancılar için hazırladıkları projeyi tanıttılar.

Öğrenciler projelerini Büyükerşen'e tanıttılar
16 Ocak 2017 Pazartesi 16:41

Eskişehir’de yaşayan yabancı vatandaşların hayatını kolaylaştıracak bir proje geliştiren Gelişim Okulu öğrencileri, Başkan Büyükerşen’i ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler. Eğitim veya iş amaçlı Eskişehir’de bulunan yabancı vatandaşlar için bir web sitesi hazırlayan öğrenciler, bu site sayesinde yabancıların hayatının kolaylaşacağını ifade ettiler. Proje ile yabancıların şehrin sosyal yaşamı ile bütünleşmesini sağlamayacaklarını belirttiler. Projeyi 9 ve 10. Sınıf öğrencilerinden oluşan 36 kişilik öğrenci grubunun hazırladığını ifade eden öğrenciler, İngilizce olarak açılan www.gelisimforeigners.com sitesi ile şehirdeki misafirlerin yabancılık çekmeyeceğini vurguladılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise genç öğrencileri geliştirdikleri projeden dolayı tebrik etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.