O MÜDÜR HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Anadolu Üniversitesi içerisinde yer alan Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu Müdürü Musa Özgür Karatay'a velilerin şikayeti üzerine soruşturma açıldı. Soruşturmanın nedeni sınıf öğretmeni olan Karatay'ın, ortaokul öğrencileri için hafta sonu okulda açılan matematik derslerine girerek ders vermesi.

O MÜDÜR HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI
14 Haziran 2019 Cuma 15:20

Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu'nda sular durulmuyor. Daha önce okulda yapılan deneme sınavları için öğrencilerden istenen ücretlerle gündeme gelen okul, bu sefer de okul müdürü Musa Özgür Karatay'a, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan soruşturma ile gündemde. Asıl branşı sınıf öğretmenliği olan Karatay'ın, branşı dışında okulda ortaokul öğrencileri için açılan matematik dersine girdiği ve bu ders karşılığında çift ek ders ücreti aldığı iddia ediliyor. Ders için başka öğretmenlerin talepte bulunmasına rağmen Karatay'ın bu talepleri görmezden gelerek ek gelir elde etmeye çalıştığı öne sürülüyor. Velilerin şikayeti üzerine Karatay hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi. Uzun bir süre önce açılan soruşturmanın halen sonuçlanmaması ise velilerin tepkisine yol açtı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berk - 5 yıl önce
Okul müdürümüzü tanısaydınız, bu haberi yapmazdınız.
Misafir Avatar
ceylin - 11 ay önce @Berk
evet katılıyorum müdürümüz çok iyi biriydi