MURAT ATILGAN ORTAOKULU'NDAN DUYGU YÜKLÜ ETKİNLİK

Murat Atılgan Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 'Sevda Dolu Başaklar' adlı şiir sunumu yapıldı.

MURAT ATILGAN ORTAOKULU'NDAN DUYGU YÜKLÜ  ETKİNLİK
06 Mayıs 2019 Pazartesi 17:07

Murat Atılgan Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 'Sevda Dolu Başaklar' adlı şiir sunumu yapıldı.

Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki etkinliğe Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan ve  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şen, bazı okul müdürleri, veliler ve diğer misafirler katıldı. Dinletide davetliler bazen ağladı, bazen neşelendi. Türkçe öğretmeni Meral Emre'nin hazırlamış olduğu programda sevgi, emek, dayanışma ve birliktelik ruhu ortaya kondu.

Dinletide konuşan okul müdürü Selami Kılınçarslan, “Ecdadımızda şiir gibi hayatlar, şiir gibi destanlar var, tarihimizde şiir gibi zaferler, şiir gibi yaşanmış çağlar var, her öğrencimiz şiir okusun, ezberlesin, karakter inşasını ve duygu tasarımını bu eşsiz eserlerden aldıkları ilham ve ifadelerle yapsınlar. Tüm insanlığa fayda sağlayacak birer birey olarak toplumumuza karışsınlar istiyoruz” dedi.

Özel Eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenlerin de şiir okudukları programda 2 saatlik bir şiir ziyafeti sunuldu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.