MÜH-SAN Projesi Bölümler Çalıştayı düzenlendi

Yürütücülüğünü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. İnci Parlaktuna’nın yaptığı “ESOGÜ MÜH-SAN” başlıklı ESOGÜ Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerinin katılımlarıyla Bahçe Restoran’da “Bölümler Çalıştayı” düzenlendi.

MÜH-SAN Projesi Bölümler Çalıştayı düzenlendi
20 Ocak 2017 Cuma 10:48

Osmangazi Üniversitesi  Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen çalıştayda tüm bölümler, öğrencilerini istihdam alanına taşıyacak sosyal sermaye programını özgüven sağlayacak şekilde programlayarak yol haritalarını belirledi. Ayrıca her bölüm kendi dinamik yapısını dikkate alarak, hem öğrencilerinin hem de bölümün sosyal sermaye puanını belirlemek amaçlı çalışma yaptı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.