MASAL ŞATOSU’NDA YENİ ALANLAR HİZMETE GİRDİ

Eskişehir’in turizm değerlerinden olan Masal Şatosu’nda oluşturulan yeni bölümler konukların ziyaretine açıldı. Giriş katında ‘Hezarfen Ahmet Çelebi’nin kanatlarının üç boyutlu olarak beğeniye sunulduğu Masal Şatosu’nda ayrıca Masal Tüneli tematik alanı içinde ziyaretçileri hoş sürprizler ve değişikler bekliyor.

MASAL ŞATOSU’NDA YENİ ALANLAR HİZMETE GİRDİ
13 Ekim 2017 Cuma 10:53

       Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in “Her şey çocuklar için” sözünü ilke alarak hizmetlerini yürüten Masal Şatosu yeni değişikliklerle ziyaretçilerini bekliyor.

       Ziyaretçileri, şatonun giriş bölümünde artık Hezarfen Ahmet Çelebi’nin üç boyutlu kanatları karşılayacak. Masal Tüneli tematik alanı içinde, masalların tarih içindeki gelişimi, masal araştırmasına gönül veren yerli ve yabancı araştırmacılar, dünya masal kataloğunda yer alan Türk masallarının isimlerinin bulunduğu arkadan aydınlatılmış sütun dikkat çeken değişiklerden ve Masal Şatosu’ndaki kulelerin hikayesi, animasyon film ile Hezarfen Ahmet Çelebi’nin kuleler arası uçuşuyla anlatılıyor.

      Değişikleri ilk olarak anaokulu çocuklarından oluşan gruplar gördü. Masal anlatıcıları yeni kostümleri ile çocuklara masalları sundular. Masal Şatosu’nda, masal seansları ve atölye çalışmalarının yanı sıra yeni yapılan çocuk sahnesinde oyunlar, konserler, sergiler ve film gösterimleri de gerçekleştirilecek. Açılan yeni bölümlerin tanıtımına katılan çocuklar bol bol masal dinleyerek eğlendiler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.