İZMİR’DE ÖLDÜRÜLEN OKUL MÜDÜRÜ ESKİŞEHİR’DE UNUTULMADI

İzmir'de okul müdürü Ayhan Kökmen'in öğrencisi tarafından tüfekle vurularak hayatını kaybetmesi Eskişehir’de yapılan basın açıklaması ile protesto edildi.

İZMİR’DE ÖLDÜRÜLEN OKUL MÜDÜRÜ ESKİŞEHİR’DE UNUTULMADI
18 Aralık 2017 Pazartesi 18:13

Eskişehir’de Eğitim-Sen, Türk Eğitim-Sen ve Eğitim –İş üyelerini, okul müdürü Ayhan Kökmen’in öldürülmesi ve eğitim emekçilerine yönelik saldırılara tepki gösterdi. Atatürk Meslek Lisesi önünde yapılan protesto gösterisinde konuşan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Haydar Urfalı,  öğretmenlere yönelik şiddeti kınadıklarını belirterek, "Öğretmene şiddet noktasında bütün eğitim çalışanlarını tek vücut şekilde, dimdik ayakta olduğunu Türkiye kamuoyuna ilan ediyoruz. Yetki sahibi olanların da öğretmene karşı şiddet olaylarını sadece kınamakla yetinmesini istemiyoruz. Kendilerinden daha somut adımlar atmalarını bekliyoruz ve caydırıcı hukuki tedbirlerin alınmasını istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.