HALK MARKET YÜZLERCE ÇOCUĞA KIRTASİYE YARDIMI YAPTI

Odunpazarı Belediyesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı başlamadan ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.

HALK MARKET YÜZLERCE ÇOCUĞA KIRTASİYE YARDIMI YAPTI
21 Eylül 2017 Perşembe 13:36

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yarım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Halk Market, halkın ve Odunpazarı esnafının katkıları ile toplanan kırtasiye malzemelerini yüzlerce öğrenciye ulaştırdı.

Halk Markete giderek kırtasiye malzemelerini alan öğrenciler, kendilerine destek olan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Gerçekleştirilen kırtasiye yardımı ile yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan yüzlerce çocuğun yüzünün güldüğünü belirten yetkililer, Halk Market’e kırtasiye bağışında bulunan Odunpazarı halkına ve esnafına teşekkür etti. Daha çok çocuğa ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istediklerini kaydeden yetkililer, hayırsever vatandaşların yardımlarını beklediklerini vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.