FB ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÇAKACAK'I ZİYARET ETTİ

Vali Özdemir Çakacak, Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu’yu makamında kabul etti.

FB ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÇAKACAK'I ZİYARET ETTİ
11 Temmuz 2019 Perşembe 14:14

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, Fenerbahçe Üniversitesine yaptığı akademik çalışmalardan dolayı başarılar dileyerek, üniversitenin tanıtımına katkı sunan Rektör Büyükuslu’yu tebrik etti.

Ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür eden Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu da 2019-2020 eğitim-öğretim yılında üniversitenin, 5 fakülte de 12 bölümüyle öğrencilere hizmet edeceğini söyledi. Fenerbahçe Üniversitesi’nin Ataşehir Kampüsü’nün tanıtım faaliyetleri kapsamında Eskişehir’e geldiğini bildiren Rektör Büyükuslu, Fenerbahçe Üniversitesi tarafından yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında Vali Çakacak’a bilgiler verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.