FATİH ANADOLU LİSESİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI

Osmangazi Üniversitesi Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından her sene düzenlenen Beyin Bilgi Yarışması Ödül töreni üniversitenin Prof. Dr. Fazıl Tekin Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

FATİH ANADOLU LİSESİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI
22 Mart 2018 Perşembe 16:33

Bu sene 11.si düzenlenen yarışmada Eskişehir ilinden ve diğer illerden toplam 28 lisenin katıldığı yarışmada Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri hem birincilik  hem de ikinciliği alarak büyük başarı sağladı.

Koordinatörlüğünü ÇOGEM Müdürü  Prof.dr.Ferhan Esen’in yaptığı organizasyonda ,tüm Türkiye çapına yayılmasını planladıkları dünya  çapındaki bu prestijli ve beyin farkındalığı yaratmayı amaçlayan yarışmanın bu sene çok daha fazla katılımla yapılmasından dolayı memnuniyetleri dile getirildi.

Yarışmaya olan ilgilinin her sene artması ve bu sene  akademik olarak oldukça başarılı Eskişehir ilinden ve dışından  28 okulun ve 100 ‘ün üzerinde öğrencinin katılımıyla yapılmasının anlamlı olduğu belirtildi.

Hazırlanması uzun soluklu olan yarışmanın sonunda Birinciliği Eskişehir Fatih Anadolu Lisesinden  Damla Erdağ , İkinciliği yine Fatih Anadolu Lisesinden Zeynep Kaya ,Üçüncülüğü Muzaffer Çil Anadolu Lisesinden Umut Akgün isimli öğrenciler almışlardır.

Yarışmanın dereceye giren öğrencilerine ödülleri  Osmangazi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Arslantaş , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış Hancı ve ÇOGEM Müdürü  Prof.Dr.Ferhan Esen tarafından öğrencilere verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.