ESOGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhancı'ya 'Yılın En İyi Bilim Çalışması Ödülü' verildi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ayhancı, 'Yılın En İyi Bilim Çalışması' ödülüne layık bulundu.

ESOGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhancı'ya 'Yılın En İyi Bilim Çalışması Ödülü' verildi
17 Ocak 2018 Çarşamba 12:39


Ayhancı, özel bir eğitim kurumu çatısı altında faaliyet gösteren okulların öğrencileri tarafından her yıl ülke düzeyinde bilim, sanat, edebiyat ve spor alanlarında başarılı çalışmaları ile öne çıkan kişi ve kuruluşlara verilen ve 'Yılın en iyi'lerini seçen 'Mavi Çınar Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Bilim Çalışması' ödülüne layık bulundu.


Ekibi ile yapay kan elde etme çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Adnan Ayhancı, ödülünü alırken bilimin meşakkatli ama bir o kadar da keyifli dünyasını anlattı ve Atatürk’ün 'Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar' sözlerini hatırlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.