ESMEK KAYITLARINA YOĞUN İLGİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) eğitime destek, çocuk, kişisel gelişim, yabancı dil, bilişim teknoloji, el sanatları, enstrüman ve müzik, spor, dans, sanat ve tasarım ve mesleki alanlarında düzenlediği yeni dönem kurs kayıtları yoğun ilgi görüyor.

ESMEK KAYITLARINA YOĞUN İLGİ
25 Eylül 2017 Pazartesi 14:34

Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK)  154 farklı branşta ve 5 farklı merkezde düzenleyeceği yeni dönem kurs kayıtlarına Eskişehirliler büyük ilgi gösteriyor. Her yaş grubunun ücretsiz olarak faydalanabileceği kurslara, kayıtların başladığı 11 Eylül tarihinden bugüne yaklaşık 7 bin kişi kayıt yaptırdı. Özellikle kadınların, çocukların ve gençlerin kurslara büyük ilgi gösterdiğini ifade eden ESMEK yetkilileri, 29 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtların devam edeceğini hatırlattılar.

Kurslar sonunda modül sınavlarda başarılı olan ve devamsızlık yapmayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika da verileceğini hatırlatan ESMEK yetkilileri, yeniliğe ve öğrenmeye açık tüm Eskişehirlileri ilgi duydukları kurslara kayıt olmaya beklediklerini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.