Eskişehir'deki müzik grupları öğrencilerin ödevi oldu

Anadolu Üniversitesi (AÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından Eskişehir'deki müzik grupları üzerine yapılmış "Şehrin Ritmi: Eskişehir" adlı bitirme ödevi hazırlandı.

Eskişehir'deki müzik grupları öğrencilerin ödevi oldu
04 Mayıs 2018 Cuma 13:54

Öğrenciler Zaim Sancaktar, Zeynep Delibal, Hasan Emine Soyer ve Hasan Deniz Gedik, bitirme ödevi olarak kentteki 5 müzik grubunu inceledi. Ödev kapsamında bir belgesel çeken ve fotoğraf sergisi açan öğrenciler, şimdi de Eskişehir'deki müzik gruplarının bilgilerinin yer alacağı bir internet sitesi hazırlamak için kolları sıvadı.

Öğrenciler adına konuşan Sancaktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bitirme projeleri için Eskişehir'deki müzik yapan alternatif müzik gruplarıyla ilgilendiklerini belirterek, onların Eskişehir'in müzikleri üzerine etkilerine yoğunlaştıklarını kaydetti.

Bir takım sorular sorup aldıkları cevaplar üzerine bir belgesel çektiklerini anlatan Sancaktar, "Belgeselimizde 5 müzik grubu bulunuyor. Daha sonra grupların kulislerinden çekilmiş bir fotoğraf sergisi açtık. Eskişehir müziklerinin veri tabanını oluşturacak bir internet sitesi de hazırlıyoruz. Burada da kentte müzik yapan tüm gruplara tek bir yerden ulaşım sağlanması amaçlanacak." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.