EN UZUN 15 DAKİKA

Bu sene ilk defa uygulanan sisteme göre YGS’ye 09.45’ten sonra öğrenci kabul edilmedi. Pek çok genç bu uygulama nedeniyle 1 yıl boyunca hazırlandıkları sınavı kaçırdı.

EN UZUN 15 DAKİKA
12 Mart 2017 Pazar 12:43

YGS (Yükseköğretime Geçiş sınavı) saat 10.00'da başladı. ÖSYM tarafından bu sene ilk defa uygulanan sisteme göre YGS’ye 9:45’ten sonra öğrenci kabul edilmedi. Pek çok kentte sınavı son anda kaçıran adaylar gözyaşlarına boğuldu. Eskişehir’de de uygulamaya tepki vardı.  Sabahın erken saatlerinden itibaren sınava girecekleri okula giden öğrenciler, kontrollerin ardından içeri alındı. Saat 10.00’da başlayan sınavda adaylar, 9.45’ten sonra sınava girecekleri salona alınmadı. Geç kalan öğrenciler sınava girebilmek için koşsalar da, yetkililer tarafından salonlara alınmadı. Yaklaşık 1 yıl çalıştıkları sınava 15 dakika geç kaldıkları için giremeyen öğrenciler ve adayların salonlara alınmadığını gören aileler, yetkililere tepki gösterdi.
 


Etiketler; #YGS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.