EĞİTİM BİR SEN BİR KEZ DAHA YETKİLİ SENDİKA OLDU

Eğitim Bir Sen Eskişehirli sendikalı eğitim çalışanlarının yüzde 55’ini kapsayan üye sayısı ile bir kez daha yetkili sendika oldu. Şube Başkanı Muammer Karaman, "İlimizde yaklaşık 7 bin 796 sendikalı Milli Eğitim çalışanının 4 bin 260 kişisi sendikamız üyesidir."

EĞİTİM BİR SEN BİR KEZ DAHA YETKİLİ SENDİKA OLDU
02 Haziran 2017 Cuma 14:27


Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Muammer Karaman, 15 Mayıs tarihinde Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşen sendika üye tespit çalışmalarının sonuçları hakkında basın açıklaması yaptı. Sonuçlar hakkında bilgi veren Karaman, “İlimizde yaklaşık 7 bin 796 sendikalı Milli Eğitim çalışanının 4 bin 260 kişisi sendikamız üyesidir. Yani yüzde 55'i. İlimizdeki sendikalı bayan üyelerin ise yüzde 53’u bizim üyemizdir” dedi.

“Bu başarımız sadece ilimizde değil tüm teşkilatlarımızda devam etmekte, yetkimiz tescillenerek büyümektedir” diyen Karaman, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Eğitim Bir Sen olarak, geçen yıl 402 bin 171 olan üye sayımız, bu yıl 420 bin 146’ya ulaşmıştır. Bu, günübirlik bir yıllık, bir başarı değil, ilk başladığımız günden bugüne dek gidilen doğru yolun, insan odaklı yaklaşımın, elde edilen kazanımların, ilk tuğlayı koyan el ile bugün son akıtılan terin taşıdığı hissiyatın aynı oluşunun bizi getirdiği bir sonuçtur. Bu, Eğitim-Bir-Sen’in sadece önde ve öncü oluşunun değil, aynı zamanda hepimiz için büyük bir imkân, hepimiz için büyük bir çözüm, geleceğe büyük bir yürüyüş oluşunun tescilidir.”
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.