Cumhurbaşkanı ile yurt dışı gezisi ödülü

Dil ve Edebiyat Derneği, Türk Dil Kurumu (TDK) ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) lise öğrencileri için düzenlediği “Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Milli İrade Zaferi” konulu hikâye ve şiir yarışmasının birincisi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la yurt dışı gezisine gidecek.

Cumhurbaşkanı ile yurt dışı gezisi ödülü
31 Ocak 2017 Salı 13:38

Yarışmaya katılan öğrenciler, her öğrenci deneme, şiir ve hikâye dalından birini seçecek. Birinci olan öğrenci, Cumhurbaşkanlığı’nın uygun gördüğü bir yurt dışı gezisine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ve 15 bin lira nakit para ödülü verilecek.İkincinin 10 bin lira, üçüncü 5 bin lirayla ödüllendirileceği yarışmada dereceye girenlere Dil ve Edebiyat Dergisi’nde yazı yazmak kaydıyla üniversite eğitiminde burs sağlanacak.Dün itibariyle başlayan yarışmada yazılar 28 Şubat-12 Mart tarihleri arasında toplanacak. Ödül töreni ise temmuz ayında Cumhurbaşkanlığı Sarayında düzenlenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.