Çevre Çocuk Meclisi Tepebaşı’nda toplandı

Tepebaşı Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün paydaşı olduğu Eko-Okullar Projesi’ne katılan okulların yürüttüğü, Çevre Çocuk Meclisi 8. Dönem 3. Çalıştayı, Çevre Haftası kapsamında Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Meclis üyesi öğrencilerin ve koordinatör öğretmenlerinin katıldığı çalıştayı, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile çok sayıda veli de izledi.

Çevre Çocuk Meclisi Tepebaşı’nda toplandı
08 Haziran 2017 Perşembe 16:05


 

 
Çevre Çocuk Meclisi eş başkanlığını yürüten Ahmet Sezer Ortaokulu öğrencisi
Serenay Günşen Çevre Haftası ile ilgili yaptığı açılış konuşmasında, “Dünyayı yönetenlerin çözüm odaklı çalışmalarını, tüm insanların yaşamları boyunca çevre sorunlarının olmadığı bir dünya için duyarlı davranarak, gelecek nesillere karşı sorumluluk bilinciyle yaşamalarını diliyorum” dedi.
 
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise çevre sorunlarının insanları ve tüm canlıları tehdit edecek boyutlara ulaştığına dikkat çekerek, “Belediye olarak 2001 yılından bu yana Eko-Okullar Projesine destek vererek çevre konusunda duyarlı bireyler yetiştirmeye önem verdik. Temiz, yaşanabilir bir dünya için kendilerine düşen görevi yerine getirme gayreti içindeyiz” ifadelerini kullandı.
 
Çalıştayda Eko-Okullar İl Koordinatörü Nadir Erdem ise çevre sorunlarının çözümü konusunda bilinçli bir nesil yetiştirmek için çalıştıklarını belirterek “Eko-Okullar olarak Türkiye’de Çevre Çocuk Meclisi Projesi’ni yürüten tek il olmamızda büyük pay bize her türlü desteği veren Tepebaşı Belediyesi sayesindedir. Çalışmalarımızda destek olan tüm paydaşlarımıza ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile okul idarecilerine, koordinatör öğretmenlere ve velilere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Daha sonra Başkan Ataç, Çevre Çocuk Meclisi eş başkanlarına, meclis üyesi öğrencilere, koordinatör öğretmenlere teşekkür belgelerini takdim etti.
 
Çevre Çocuk Meclisi 8. Dönem 3. Çalıştayı,  Adalet İlkokulu ve Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulu’nda Eko-Okullar Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların sunumları ile son buldu.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.