ÇAKIRÖZER: NİLAY TÜM ESKİŞEHİR’İ GURURLANDIRDI

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, her iki TEOG sınavında da soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Nilay Öncel’i evinde ziyaret ederek, kutladı.

ÇAKIRÖZER: NİLAY TÜM ESKİŞEHİR’İ GURURLANDIRDI
07 Haziran 2017 Çarşamba 15:47

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, her iki TEOG sınavında da soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Nilay Öncel’e tebrik ziyaretinde bulundu. Çakırözer, “Nilay’ın iki sınavda da soruları eksizsiz doğru cevaplayarak birinci olması tüm Eskişehirlileri gururlandırdı. Ben Nilay’ın ileride de çok büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Dershaneye gitmeyerek soruların hepsini doğru cevaplandırarak başarısını taçlandıran Nilay’a, ailesine ve öğretmenlerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

TÜM ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

CHP’li Çakırözer, iki dönmede de TEOG sınavında 120 soruyu birden doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan Ahmet Sezer Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Nilay Öncel ve ailesini evlerinde ziyaret ederek, kutladı.  Eskişehir’in ve Eskişehirlilerin öteden beri eğitime çok önem verdiğini anımsatan Çakırözer, “Ahmet Sezer Ortaokulu’muzda Nilay dışında 17 öğrencimiz daha soruların hepsini doğru yanıtlayarak büyük bir başarıyı elde etmişler. Nilay öncülüğünde hem onları hem de TEOG’a giren tüm öğrencilerimizi kutluyorum, başarılar diliyorum. Umarım her yıl onlarca, yüzlerce Nilay çıkarır, böylece ülkemizin eğitim seviyesini daha da üst sıralara çıkarırız” diye konuştu.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Ziyareti sırasında anne Meral Öncel ve Ramazan Öncel’i de kutlayan Çakırözer, Nilay’ın bundan sonra devam edeceği eğitim hayatına ve tercih edeceği okullara ilişkin Nilay ve Öncel ailesi ile sohbet etti, kendi deneyimlerini paylaştı. Maddi ve manevi her konuda kızlarına destek olmaya çalıştıklarını belirten anne ve baba Öncel, ziyaretinden dolayı Utku Çakırözer’e teşekkür etti. Ziyaret sırasında Ahmet Sezer Ortaokulu Müdürü Celal Songur ve okulda büyük bir başarıya imza eten öğretmenleri de kutlayan Çakırözer, “Nilay’a ve diğer 17 yavrumuza Türkiye birinciliğini kazandıran emekleri için Ahmet Sezer Ortaokulu’ndaki tüm öğretmenlerimizi de kutlarım. Devlet okullarımızdan Türkiye birincilerinin çıkması ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.