ÇAĞFEN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ABD'YE GİDİYOR

Çağfen Koleji öğrencileri ilk kez katıldığı, New York’taki Sunny Oswego Üniversitesi ve Terra Eğitim Vakfı tarafından ABD’nin New York şehrinde düzenlenecek olan Genius Olimpiyat ve Genius Art adlı uluslararası bilim ve sanat olimpiyatına 'Poster Design' çalışmaları ile finale katılmaya hak kazandı.

ÇAĞFEN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ  ABD'YE GİDİYOR
05 Nisan 2019 Cuma 14:47

Dünyanın en prestijli olimpiyatlarından olan Genius Olimpiyatlarına 1.657 başvuru arasından, Çağfen Koleji öğrencilerinden 'Art' alanından Eren Yeniler, Belinay Bayram, Ayşe Nehir Özkardeş ve Duru Eryılmaz finale katılmaya hak kazanmış ve Amerika'ya davet edilmişlerdir. 17 Haziran'da başlayacak olan finalde ise öğrencilerimiz dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla arkadaş olma fırsatı bulacak olan Çağfen Koleji öğrencileri sözlerinde önemli detaylardan bahsetti.  Amerika’da Eskişehir’i temsil edecek olmak bizim için çok büyük gurur ve en önemlisi performanslarımız dahilinde Amerika’ da bir üniversiteden burs kazanabiliriz. Bu bizim geleceğimiz için çok önemli bir adım olacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.