BÜYÜKŞEHİR’İN KIRTASİYE DESTEĞİ SÜRÜYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçelerde yaşayan öğrenciler için başlattığı kırtasiye malzemesi desteğine devam ediyor. 

BÜYÜKŞEHİR’İN KIRTASİYE DESTEĞİ SÜRÜYOR
25 Eylül 2019 Çarşamba 14:19

Sosyal belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşlara her alanda destek olmayı aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla ilçelerde kırtasiye yardımı yapıyor. Okul çağındaki çocuklara içinde defter, kalem, cetvel gibi okul malzemeleri bulunduran bir çanta hediye eden Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Büyükerşen’in başarı dileğinde bulunduğu kartları da çocuklara iletiyor. 
Geçtiğimiz günlerde Çifteler, Sarıcakaya, Mihalgazi, Alpu, Seyitgazi, Han, Beylikova ve Mihalıççık’da gerçekleştirilen dağıtımlar son olarak Mahmudiye ilçesinde gerçekleştirildi. İçinde defter, kalem, silgi boya kalemleri gibi malzemelerin bulunduğu çantaları alan çocuklar, eğitime verdiği destek dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Hediyeler dolayısıyla ilçedeki çocukların çok mutlu olduğunu ifade eden Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise destekleri dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.