AÜ PERSONEL DAİRE BAŞKANI DEMİRCAN AÇIĞA ALINDI

Anadolu Üniversitesi Personel Daire Başkanı Erhan Demircan açığa alındı.

AÜ PERSONEL DAİRE BAŞKANI DEMİRCAN AÇIĞA ALINDI
19 Ekim 2017 Perşembe 03:25

ESGÜNDEM26.COM- Yaklaşık 2 yıldır Anadolu Üniversitesi Personel Daire Başkanı olarak görev yapan Erhan Demirci açığa alındı. Demircan’ın açığa alınması üniversitede büyük bir şaşkınlığa neden oldu.   Personel Daire Başkanlığı’ndan alınan Demircan’ın yerine Genel Sekreter Yardımcısı Tahsin Kılıç getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir - 7 yıl önce
erhan bey 3.5 yil boyunca personel dairesi baskanligi gorevini mukemmel bi sekilde yurutmustur.herkes sahittir universitedeki fetocu ve hendekcilerle sonuna kadar mucadele etmistir.kimler neden boyle durust ve namuslu bi kisiye boyle karalama kampanyasi yapiyor aklim almiyor.mesai saati dinlemeden gecelere kadar calisan isine bu kadar sadik bi kisiye cok yazik ediyorlar.
Avatar
canan tuna - 7 yıl önce
Mesnetsiz iftiraların sonucunun en kısa zamanda açığa çikacağına Erhan Demircanın görevine doöneceğine kalbimizden inanıyor sayın Cumhurbaşkanım ızın el atmasını bekliyoruz
Avatar
Kemal Tuna - 7 yıl önce
Feto ile mücadele eden Erhan Demircanin görevden alınması çok manidardır.Bunu yapan ların kime çalıştik lari bellidir.Devletimizi duyarlı olmaya çağırıyoruz.
Allah'ın adaleti şaş maz.
Avatar
Murat Emin - 7 yıl önce
Erhan demircan gibi azimli,dürüst bir daire baskaninin haksız yere gorevinden uzaklaştırilmasindan derin üzüntü içinde olduğumu belirtmek isterim.Adalet-i hakkın en kisa sürede tecelli edeceğine dair inancım tamdır.Yuce vatanımıZın devlet başkanlarının konuyla ilgilenmesini temenni ederim.
Avatar
Selçuk Keklikçi - 7 yıl önce
Erhan Demircan devletine milletine bayrağına sevdalı biridir. Fetö belası ile ölüm tehditleri almasına rağmen savaştı. Bu ülkede dürüst olmaya gelmiyor, Erhan bey gibi dürüst bir insanı karalamak için yapılmış komplodur bu açığa alma işi. Türkiye bir hukuk devletidir inanıyorum Adalet yerini bulacaktır.
Avatar
Erkan - 7 yıl önce
Fetöcüleri üniversteden temizlemeye çalışırken fetöcülerin kumpasıyla görevinden uzaklaştırıldı. Geri gelecegine inanıyorum.
Avatar
Sedat - 7 yıl önce
Erhan beyin fetö ile yaptığı mucadele nedeniyle iftiraya uğradığına eminim gorevine iade edilecegine inanyorum
Avatar
TURGUT - 7 yıl önce
LİYAKAT,LİYAKAT