Atık pil topladılar ödülleri kaptılar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İhracatçıları Derneği (TAP) arasında imzalanan protokol çerçevesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullarda gerçekleştirilen Atık Pil Toplama Yarışması sonuçları açıklandı.

Atık pil topladılar ödülleri kaptılar
09 Haziran 2018 Cumartesi 14:38

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir genelindeki okullar arasında düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması'nın sonuçlarını açıklandı ve okullara ödülleri verildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen törende birinci olan Seyitgazi ilçesindeki Şehit Mustafa Akbaş İlköğretim Okuluna masa tenisi takımı, ikinci olan İnönü ilçesindeki Oklubalı Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okuluna spor seti ve üçüncü olan Han ilçesindeki Şehit Osmangazi Altınoluk İlköğretim Okuluna satranç takımı ve eğitim panosu ödülleri verildi.

Yarışma kapsamında merkez ve ilçe okullarına dağıtılan atık pil toplama kutularında toplanan 12 ton atık pil, TAP tarafından İstanbul'da bulunan Atık Pil Bertaraf Tesisi'ne götürülecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür çevreci projelere destek olacaklarını belirterek, çocuklara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.