Anadolu Üniversitesi rektör adayları belli oldu

Anadolu Üniversitesi rektörlük adayları belli oldu.

Anadolu Üniversitesi rektör adayları belli oldu
04 Ocak 2018 Perşembe 13:35

Anadolu Gazetesi'nin haberine göre; Anadolu Üniversitesi’nde rektörlük seçimi heyecanı yaşanıyor. Rektörlük için başvuran 13 kişinin dördü ‘dışarıdan’ başvurdu.

Anadolu Üniversitesi’nden Naci Gündoğan, Cengiz Türe, Gökhan Arslan, Cengiz Hakan Aydın, Hazım Nüvit Oktay, Meryem Akoğlan Kozak, Ahmet Tuncan, Arzu Çiçek ve Yasemin Yazan başvurdu.

Dokuz hoca AÜ dışından başvuran isimlerle birlikte dün YÖK’e mülakata çağrıldı.  YÖK, üç isim belirleyip Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderecek. Atama kısa bir süre içinde belli olacak.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Herdoğan - 6 yıl önce
Ben sizin gibi rumuz; kod ad falan kullanmam ki bunu kendime yakıştıramam. Diyeceğim o ki : Mevcud Rektör Naci Gündoğan ; harika birisidir. Ben de şu an örgün eğitimde İletişim Bilimleri Fakültesindeyim 44 yaşında bir öğrenci olarak diyorum. Bu adam asla harama, torpile, mobbinge, rüşvete, haksızlığa, prim vermez. Tam aksine ilmi ve çağdaş değerleri İslam felsefesinde uygulayan birisidir. Onun hayat hikayesini okuyunuz, bir videosunu izleyiniz..Yaptıkları ve çabalarını inceleyiniz. Ondan sonra ahkam kesiniz. Hele birde paralel "eğitim sendika" sının şimşeklerini çekmiş ki oh ne ala..! Demek ki doğru işler yapıyor. Bu adam "dinci" olmadan, "dindar" olarak da bu devirde başarılı olunabilineceğinin kanıtıdır. Eski Rektör Fevzi Sürmeli de harika ve sevilen birisiydi bunu da ayrıca buraya yazıyorum. Çekin ellerinizi Anadolu Üniversitesinden.! Bir gün gelin öğrencilerin 1 liraya 3 öğün yediği yemekleri görün de ondan sonra konuşun. Kendi öğrenciliğinde çok açlık çektiği için ilk icraatı bu o