AK Parti’nin okul ziyaretine bir tepki de eğitimcilerden

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın kentteki bir okula gerçekleştirdiği ziyarete bir tepki de Eğitim-İş Sendikası’ndan geldi. Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı A. Kadir Önder, çocukların siyaset üstü, okulların ise siyasetin dışında tutulması gerektiğini ifade etti.

AK Parti’nin okul ziyaretine bir tepki de eğitimcilerden
18 Eylül 2018 Salı 14:54

Önder, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Siyasilerimizin, siyasetlerini seçme ve seçilme hakkı olan insanlar üzerinde yapmalarını isteriz. Seçilmiş ve temsil yetkisi olan milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın,(hangi siyasi partiden olursa olsun) muhtarlarımızın, devlet kurumlarımızın değerli müdürlerini okullarımızda görmekten tabi ki mutluluk ve gurur duyarız. Her zaman okullarımızın ve öğrencilerimizin yanında görmek isteriz. Ancak, hiçbir siyasi parti yetkilisinin veya üyesinin, siyasi parti kimliğiyle, okullarımıza gelmesini çocuklarımızı etkilemesini doğru bulmadığımızı belirtmek isteriz. Başta sayın valimiz ve milli eğitim müdürümüz olmak üzere tüm yetkilileri bu konuda önlem almaya; siyasilerimizi de daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz.”  

                                                                                             

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.