'Açıköğretim Kitap Satış Kafe'ye yoğun ilgi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Kitap Satış Kafe, akademik yılın başlamasıyla birlikte örgün öğrencilerinin yanı sıra öğretim üyeleri tarafından da yoğun ilgi gördü.

'Açıköğretim Kitap Satış Kafe'ye yoğun ilgi
11 Ekim 2017 Çarşamba 14:37


Anadolu Üniversitesi Rektörlük binasının altında yer alan kafe, Açıköğretim kitaplarının incelenip satın alınabilmesine olanak sağlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, “Kitap satış sisteminde son 1,5 yılda yaklaşık 76 bin kitap satıldı. Bu sistemde 17 bin kayıtlı müşteri bulunuyor. Ülkemizin farklı üniversitelerinden öğretim üyeleri, derslerinde materyal olarak kullanmak istedikleri kitapları toplu alım ile kitap satış sisteminden aldıklarında e-kampüs sistemimizden de yararlanma hakkına sahip olabilmekteler. Özellikle akademik yılın açıldığı Eylül, Ekim ve Kasım ayları ile bahar dönemi başlangıcında kitap satış sisteminde günlük kitap alımları binlerle ifade edilebiliyor. 'http://kitapsatis.anadolu.edu.tr' sitesinin yanında bu sene hizmete giren Açıköğretim Kitap Satış Kafenin gördüğü yoğun ilgi de bizi mutlu etti” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.