ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE
08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:17

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde 81 ilde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara karşı eş zamanlı yapılan operasyon sonucu, Eskişehir'de 10 şüpheli yakalandı. 
Sabah saatlerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 9 ayrı adreste Narkotik Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Özel Harekat birimlerinde görevli 150 personel ve Uyuşturucu Arama Köpeği Lady ile eş zamanlı olarak operasyon yapılmıştı. Yapılan eş zamanlı operasyonda 10 şahıs yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise, 317 gram bonzai ve 1 çıkı satışa hazır hale getirilmiş bonzai, 2 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, 13 adet ecstasy hap ile 3 adet pompalı tüfek,1 adet tabanca ile 29 adet de fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.