Zehir tacirleri için 23 yıl istendi

Eskişehir'de 164 kilo 242 gram eroinle yakalanan 2 sanık hakkında savcı 23 yıl 6'şar ay hapis cezası istedi. 

Zehir tacirleri için 23 yıl istendi
21 Mart 2017 Salı 12:44

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Doğu illerinden getirdiği uyuşturucu maddenin sevkiyatını yapan bir TIR'ı 8 Haziran 2016 günü kent merkezi girişinde durdurmuş, aracın yedek lastikleri içerisine gizlenmiş 320 paket halinde toplam 164 kilo 242 gram eroin maddesi ele geçirmişti. Olay sonrasında ekipler sürücü O.S. ile yanında oturan M. Ç.’yi gözaltına almış, sanıklar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.
Yurt içi değerinin 8 milyon 200 bin, yurt dışı değerinin de 2 milyon 500 bin Euro olduğunu belirlenen uyuşturucu madde ile ilgili sanıkların yargılanmalarına 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanıkların yanı sıra yakınları ve avukatları katıldı. Duruşmada konuşan sanıklar tahliyelerini talep etti. Duruşmada mütalaa veren savcı, sanıkların 23 yıl 6'şar ay hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verirken, mütalaaya karşı avukatların savunma yapması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.