Uyuşturucu kaçakçıları yakalandı

Polis ekiplerince yapılan yol uygulaması sırasında şüphelenilen bir araçta yaklaşık 3 kilogram esrar maddesi ile farklı bir operasyonda ise 50 adet ecstasy hap ele geçirildi. İki olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu kaçakçıları yakalandı
08 Mart 2017 Çarşamba 15:26

Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan yol uygulamasında, şüpheli bir aracı durdurarak Lady isimli uyuşturucu arama köpeği ile kontrol yapıldı. Yapılan aramada 3 bin 140 kilogram esrar ele geçirirken, araçta bulunan Suat A. (44) ve Selim C. (28) isimli şüpheliler gözaltına alındı.Başka bir operasyonda ise, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordineli çalışma sonucunda torbacı diye tabir edilen T.T isimli bir şahsı, 50 ecstasy hap ile birlikte yakalandı. Yakalanan 3 şüpheli Emniyetteki sorgusunun ardından, uyuşturucu madde ticareti yapmaktan dolayı adliye sevk edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.