Üniversite personelini taşıyan minibüs kaza yaptı; 7 yaralı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Atçılık Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve personelini taşıyan minibüs kaza sonrası alev alırken, kazada 7 kişi yaralandı.

Üniversite personelini taşıyan minibüs kaza yaptı; 7 yaralı
09 Ocak 2018 Salı 14:46

Kaza, Eskişehir- Ankara karayolunun 39.uncu kilometresinde Mesudiye mevkiinde meydana geldi. ESOGÜ Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ile personeli okula götüren minibüs, kayganlaşan yoldan şarampole yöneldi.

Üniversiteye ait minibüste bulunan 7 kişi yaralanırken, olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralıların ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmasının ardından kısa bir süre sonra minibüs birden alev alev yanmaya başladı.


Tedavi altına alınan 4 kişinin taburcu olacağı öğrenilirken, Yüksekokul Sekreteri Muzaffer Alkış ile öğretim görevlileri Ali Ekber Ün ve Ahmet Kahraman'ın bir süre daha gözetim altında kalacakları öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.